Blacky

Az életem pillanatai és más egyéb írásba foglalva.

Friss topikok

  • little wolf: köszönöm szépen igyekszem jo lenni, bár nem mindig sikerül xd. jo volna egyszer összefutni egy kic... (2010.10.27. 07:31) Megint itt
  • little wolf: köszönöm szépen :) (2010.10.20. 09:28) Változások
  • little wolf: @crowbaby: jobb lett volna ha nem bvagyok ijen ostoba.Sajnálom.tudom már nem sokat jelent ez de té... (2010.06.15. 14:49) Szombart és vasárnak kínzásai
  • little wolf: De amúgy meg multkor fél órás veszekedést rendezett le velem egy öreg úr a gőzvonatokról...mert ő ... (2010.06.03. 14:37) Itt vagyok
  • little wolf: Szerencsére már nem így van, de még most is lehetne jobb. Téged is szerizlek nehogy azt hidd hogy ... (2010.06.03. 13:54) Hát enyi vagyok a világnak.

HTML

nemsemmi

2010.05.29. 13:51 | little wolf | Szólj hozzá!

No itt káposztásmegyeren is zajlik az élet...Az utóbbi pár hétben ojan jo kis kavarások mennek mejnek részese vagyok én is pedig nemsokat tartózkodom erefele, ugyanis nyugatifele lebzselek elég sokat.Vicces még mindig ennyire szeretnek belekavarni dolgokba.-.No mind1. Képzeljétek tök jo csak 9.-éig van sulim onnantól meg belekezdhetek a nyááár örömébe s megyek majd ide-oda nagyon jó lesz:D.megyek majd Juni 23-Juli 6.ig Balatonra, felejthetetlenül jol fogom érezni magam mert teszek róla :D na majd még irok addigis legyetek jók.

For you, for you,joins the discussion about you!

2010.05.17. 16:47 | little wolf | Szólj hozzá!

For you, for you,joins the discussion about you!

My sweet soul shouts for you but you do not listen to it,
My heart throbs, it's empty very much,you are my angel only.
Please give a chance for me to show everything,
what I intended it for you in my whole life until now.
Your eye glitters, your heart beats, but somebody else lives in you, I know this well. I have the right to a feeling, a blank stare, I am sorry for everything very much really.


"The true love means that the other man's happiness is more important for us, than the own."
Nicholas Sparks

"Arra gondolt, hogy a szerelem olyan érzés, amelyért érdemes volt feláldoznia magát. Még akkor is, ha az a szerelem nem az övé volt."

Nem akartam szeretni őt, ki akartam irtani szívemből a szerelem csíráját is, de most, hogy újra láttam, ezek a csírák új erőre kaptak, kizöldültek. Szeretnem kellett, pedig rám se nézett.!!!!!!

Emlék.

2010.05.11. 11:56 | little wolf | Szólj hozzá!

Tán a világ elvett, de a szívemben örökké élni fogsz. Fiatal s ostoba voltam még, nem tudtam megköszönni a dolgokat, csak elfogadni amit kaptam. Annyimindenre tanítottál, s én csak évek alatt jöttem rá. Sajnálom. Tudom, hogy mutatni akartál sokmindent, s segíteni. Kérted hívjalak fel gyakrabban, én meg nem tettem meg, csak akkor mikor hozzád mentem. Elfogadtam minden jót, s te nem vártál cserébe semmit. Annyi mindent tettél értem, s én anyit nem mondtam: Köszönöm. Mikor elmentél nagyon fájt a szívem, legjobban azért, mert a temetésedre se mehettem el. De hidd el, csoda történt, mert ahol voltam, egy gyászmise volt aznap este. Azt az estét felajánlottam CSAK NEKED! Emlékeimben itt élsz, s próbálom elfeledni a hiányod fáájdalmát, s megérteni mit egykor tanítottál. Hiányzol minden pillanatban, s minden este gondolok rád. Nem tudok megnyugodni, mert egyszeűen annyit kaptam tőled, mit meg sem érdemeltem. Köszönöm a sok boldog perceket, a születésnapomat, a sétahajókázást, a kirándulásokat, a sok sok gondoskodást, az együtt töltött perceket. Mindig gondolni fogok rád, egész életmeben... 


"Ki már nincs köztünk, az hiányzik a legjobban. Addig mig ott van nem értjük meg, csak akkor mikor már tudjuk, hogy sosem szól hozzánk, sosem ölel meg, sosem vígasztal.Viszlát."

 

Sajnálom

2010.05.01. 17:45 | little wolf | Szólj hozzá!

Sajnálom, hogy elrontottam az estét:S. Nem akartam senkit megbántani, mégis azokat bántottam meg, akik a legfontosabbak nekem.Bocsánaot szeretnék kérni tőletek, igazatok van.Sajnos tudom késő már, de akor is nagyon szeretlek titeket.Legyetek jók, és remélem még egyszer majd halok felőletek.

Címkék: szeretlek akik nekem sajnálom fogadott fontosak titeket azoknak családomnak! :$

süti beállítások módosítása